Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prijetila da će ih izbosti

Kao iz horora "Siroče": Posvojili "šestogodišnju djevojčicu" pa saznali da je odrasli sociopat koji ih želi ubiti

Slučaj iz Indiane nevjerojatno podsjeća na horor Siroče (Foto: Profimedia)
Slučaj iz Indiane nevjerojatno podsjeća na horor Siroče (Foto: Profimedia) Profimedia
Aktualno Galerija Slučaj iz Indiane nevjerojatno podsjeća na horor Siroče (Foto: Profimedia) Slučaj iz Indiane nevjerojatno podsjeća na horor Siroče (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Kristine Barnett (Foto: Ured šerifa) Kristine Barnett (Foto: Ured šerifa) Foto: Ured šerifa +0 Michael Barnett (Foto: Ured šerifa) Galerija 1/3 >>
Američka obitelj Barnett 2010. godine posvojila je djevojčicu porijeklom iz Ukrajine za koju su vjerovali da ima šest godina. Kad su stigli kući, za njih je počeo pakao.

Kristine i Michael Barnett osuđeni su za zanemarivanje djeteta u američkoj saveznoj državi Indiani jer su "devetogodišnju djevojčicu" koju su posvojili "ostavili" u iznajmljenom stanu u Indiani i preselili se u Kanadu. Njihova obrana pred sudom zvuči poput radnje horora "Siroče", u kojem posvojena djevojčica pokušava ubiti obitelj, a kasnije se otkrije da je 33-godišnja sociopatkinja.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Naime, oni sad tvrde da su 2010. udomili šestogodišnjakinju porijeklom iz Ukrajine, Nataliju Grace, a onda su doznali kako je riječ o odrasloj osobi koja ima dvarfizam i koja je sociopat.

Kristine je za Daily Mail ekskluzivno ispričala svoju stranu priče. Ona kaže da Natalia nije imala devet, nego 22 godine kada su je ostavili i da su oni stvarne žrtve u ovom slučaju.

Grace ih je cijelo vrijeme maltretirala i prijetila da će ih izbosti u snu.

"Stajala je iznad nas za vrijeme spavanja. Morali smo sakriti sve oštre predmete. Mediji kažu da sam ja zlostavljala dijete, ali ona nije dijete. Natalia je žena. Doktori su potvrdili da je mentalno nestabilna", rekla je Kristine i dodala kako je radila mnogo neobičnih stvari, kao što je iskakanje iz automobila koji je bio u pokretu, a također ih je pokušala otrovati izbjeljivačem, javlja Daily Mail.

Kristine tvrdi da se prema njoj ponašala kao da joj je biološka kći.

"Bilo mi je čudno što ima stidne dlake"

"Natalia je bila jako nervozna kada smo je udomili. Vidjelo se da prolazi kroz teško razdoblje. Nismo primijetili da ne može hodati jer to nije bilo navedeno u papirima za usvajanje.

"Kad sam je kupala, primijetila sam da ima stidne dlake, a trebala je imati šest godina. Bilo je očito da je starija", ispričala je Barnett i dodala kako su primijetili i da ima nešto drukčiji vokabular jer se izražavala mnogo odraslije od nekoga tko bi trebao imati samo šest godina. Osim toga, družila se sa starijima od sebe, a djeca u školi su je živcirala.

Napokon, nakon razgovora s doktorom i provedenih testova doznali su da ima barem 14 godina.

Nitko ne zna gdje je Natalia

Kako su razotkrili da nije dijete, Natalijino se ponašanje pogoršalo. Razmazivala je tjelesne tekućine po zidovima, čula glasove i prijetila smrću ljudima. Tada je završila na psihijatrijskom liječenju i navodno priznala liječnicima da je mnogo starija nego što se predstavlja. Bilo je to 2012. godine, kad je obitelj i na sudu ispravila njezinu dob kako bi mogla dobiti skrb za odrasle. Tako je u dokumentima suda zapisano da Natalia ima 22 godine, dok je u državnim dokumentima i dalje imala samo 11.

Obitelj ju je potom smjestila u iznajmljeni stan i pomogla oko svega. Čak su joj iznajmili drugi stan kad su je stanodavci iz prvog izbacili.

Preselili su se u Kanadu i izgubili kontakt s Natalijom, koju ni policija ne može naći. Barnetti vjeruju da je Natalia pronašla "novu obitelj" pred kojima glumi dijete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene