Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne želimo pokvariti blagdane'

Juščenko za prijevremene izbore u 2009.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski predsjednik Viktor Juščenko objavio je da se prijevremeni parlamentarni izbori neće održati u prosincu 2008. već sljedeće, 2009. godine.

'Ne bi bilo razumno održati izbore u blagdansko vrijeme, krajem godine', kazao je Juščenko koji je u Varšavi nazočio svečanostima povodom 90. obljetnice ponovne uspostave nezavisnosti Poljske.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori" Slika nije dostupna Juščenko raspustio parlament i pozvao na izbore

'Učinit ćemo sve da bismo usvojili akcijski paket za rješavanje financijske krize i proračun za 2009. koji će sadržavati i točku koja se odnosi na financiranje prijevremenih izbora', kazao je ukrajinski predsjednik.

Ukrajinski je parlament 29. listopada odbacio nacrt zakona predsjednikove stranke Naša Ukrajina o financiranju prijevremenih izbora, dovodeći u pitanje održavanje izbora koje je najavio Juščenko.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene