Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Italiji

Jurio Lamborghinijem da bi se snimio za YouTube pa ubio dječaka (5) i ozlijedio njegove sestru i majku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Petogodišnji dječak poginuo je kada se u automobil u kojem je bio s obitelji zabio terenac Lamborghini. Strašna nesreća dogodila se još u lipnju, no sada je odlučeno da će se vozaču terenca hitno suditi.

Sudac u Rimu poslao je Mattea Di Pietra, 20-godišnjeg youtubera, na hitno suđenje zbog nesreće u Rimu u lipnju ove godine u kojoj je poginuo petogodišnji dječak.

Di Pietro, član kolektiva Borderline na Youtubeu, vozio je unajmljeni SUV marke Lamborghini koji je naletio na automobil Smart u četvrti Casal Palocco u glavnom gradu i usmrtio dječačića te ozlijedio njegove majku i sestru (4).

Neposredno suđenje na koje će morati Di Pietro ono je koje počinje bez pripremnih ročišta, a početak je zakazan za 27. veljače, javlja talijanska agencija ANSA.

Pročitajte i ovo Dvije osobe smrtno su stradale u nesreći u tunelu Učka jedan se bori za život Treća žrtva stravičnog sudara na izlazu iz tunela: U bolnici preminuo još jedan putnik

Pročitajte i ovo Ukrajinski vojnici Zelenski otkazao obraćanje Ukrajini ponestaje novca, a SAD odbija slanje novih milijardi: Problem je to i za Europu, posljedice bi mogle biti vrlo ozbiljne

Grupa youtubera navodno je sudjelovala u društvenom videoizazovu koji je uključivao vožnju Lamborghini SUV-a tijekom nekoliko dana.

U lipnju je sudac za preliminarne istrage rekao da je Di Pietro iznajmio terensko vozilo Lamborghini s jedinom i očitom svrhom da impresionira i privuče pozornost mladih posjetitelja interneta kako bi povećao prihod od oglašavanja, na štetu sigurnosti i odgovornosti, i posljedično nastavio brzinom iznad naznačenih ograničenja.

Terenac je navodno išao brzinom većom od 124 km/h neposredno prije sudara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene