Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posebna sahrana

Hoće li Srbija prihvatiti posljednju želju Jovanke Broz?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanje Jovanke Broz iz dana u dan sve je neizvjesnije, a obitelji je rekla kako želi biti pokopana kraj svog supruga. Hoće li joj posljednja želja biti uslišana, odlučit će vlada Srbije.

Zdravstveno stanje Jovanke Broz posljednji se dana znatno pogoršalo kada je nekadašnja prva dama Jugoslavije pala u komu. Priključena je na aparate za umjetno disanje i liječnici tvrde kako se rade vrlo ozbiljnom i neizvjesnom stanju.

Pročitajte i ovo Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći" Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

>> Liječnici: Jovanka Broz u komi

Budući da je Titova udovica još ranije pred svojom obitelji i prijateljima izrazila želju da želi biti pokopana u Kući cvijeća kraj nekadašnjeg doživotnog predsjednika SFRJ, pravne službe srbijanske vlade sada razmatraju tu mogućnost.

Kako navodi B92, utvrdilo se kako ne postoji nikakva zabrana da se u Kući cvijeća sahrani još netko. Konačnu odluku donijet će Dačićeva Vlada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene