Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragičan događaj

Jedna osoba poginula i dvije ranjene u eksploziji mine kod Bugojna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji zaostale mine nedaleko od Bugojna u BiH poginuo je jedan zaposlenik šumarije 'Koprivnica', a dvojica su ranjena i prebačena u bolnicu.

Jedan radnik šumarije je poginuo, a još dvojica su ranjena u četvrtak u šumi nedaleko od Bugojna u eksploziji mine zaostale iz rata, potvrdili su službeni izvori.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Glasnogovornik MUP-a Srednjobosanske županije Rusmir Prohan rekao je da se eksplozija dogodila u 14 sati te da je jedan zaposlenik šumarije 'Koprivnica' smrtno stradao, a da su dvojica njegovih kolega prebačena u bolnicu u Bugojnu.

"Na mjestu nesreće nalaze se pripadnici MUP-a, federalne uprave Civilne zaštite, kao i pirotehničari koji će izvršiti čišćenje eventualnog minskog polja", kazao je glasnogovornik.

U BiH je nakon posljednjeg rata ostao veliki broj mina od kojih je u posljednjih 20 godina stradalo više od 500 osoba. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene