Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neostvareni san jedne djevojčice

Prizor koji slama srce: Taj par cipelica pripadao je stopalima buduće balerine

Potresni prizori ispred škole
Potresni prizori ispred škole Foto: Antonio Balic/Cropix
Građani od jučer popodne ostavljaju poruke podrške i ljubavi i plišane igračke ispred škole na Vračaru, u kojoj se dogodio nezapamćeni zločin.

Beograd je od jučer u golemoj tuzi. Riječi utjehe nema za obitelji djece koja su jučer ubijena u pucnjavi u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara, a koje je života lišio njihov školski kolega. Njihovi prijatelji, obitelji i građani Beograda dolaze im odati počast.

Ispred škole ostavljaju svijeće, cvijeće, crteže, poruke i plišane igračke, a jedan prizor ovog jutra posebno je potresan.

Potresni prizori ispred škole Potresni prizori ispred škole (Foto: Antonio Balic/Cropix)

Pročitajte i ovo Policija ispred škole Masakr u Beogradu Pokolj u beogradskoj školi: Liječnici se bore za život djevojčice, u kritičnom stanju još jedna žrtva

Pročitajte i ovo Hitne službe na mjestu pucnjave u Beogradu - 4 nezapamćen slučaj Dirljive scene iz Beograda: Građani čekaju u redovima kako bi pomogli preživjelima nakon masakra

Dirljiv prizor baletnih papučica koje su obješene na školsku ogradu uz cvijeće jednostavno lomi srce. 

Pročitajte i ovo Okupljanje ispred škole u Beogradu - 1 Počast stradalima VELIKA GALERIJA Tužne scene pred beogradskom školom: Rijeka suza za stradale učenike i zaštitara

Pročitajte i ovo Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 10 Stravični trenuci Ispovijest majke čiji sin je preživio pucnjavu u školi: "U hodniku je vidio krvavog dječaka kako doziva svoju sestricu"

Potresni prizori ispred škole Potresni prizori ispred škole (Foto: Antonio Balic/Cropix)

"Taj jedan komad obuće govori puno - svjedoči o neostvarenom snu djevojke koji joj je nasilno oduzet. Taj par cipelica pripadao je stopalima buduće balerine i njegovo mjesto nikako nije smjelo biti na tamnoj metalnoj ogradi, okruženo cvijećem i plamenom svijeća za one koji više nisu na ovom svijetu", napisao je novinar Telegrafa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene