Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravični trenuci

Ispovijest majke čiji sin je preživio pucnjavu u školi: "U hodniku je vidio krvavog dječaka kako doziva svoju sestricu"

Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 10
Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 10 Foto: Antonio Balic/Cropix
Majka dječaka koji je bio u školi dok je trajao masakr, otkriva kako mnoga djeca u početku nisu bila svjesna što se događa te da su mislila da netko baca petarde, a onda je krenuo kaos.

Učenici beogradske osnovne škole u kojoj se dogodio nezapamćeni zločin su u šoku, roditeljima su ispričali kako nisu ni slutili kakav se horor događa te su u prvi trenutak mislili da netko u hodniku baca petarde.

"Moj sin je bio u svečanoj sali na fotografiranju i učenici su se vraćali prema učionici u trenutku kada je započela pucnjava. Rekao mi je kako su svi mislili da je netko bacio petarde. Ušli su u učionicu ali, kako su i dalje čuli zvuke, nekoliko njih je izašlo ispred da vide što se događa", ispričala je majka jednog od mališana koji pohađa OŠ Vladislava Ribnikara.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Beogradu Neki se nakon posla slomili Liječnici iz hitne šokirani prizorima na mjestu masakra u školi: "To je stres na koji se ne pripremate na fakultetu"

U tom trenutku, kako je opisala majka, učenicima je dotrčao jedan od profesora te im rekao da krenu bježati. 

Pročitajte i ovo Prizor ispred osnovne škole Pružaju joj stručnu podršku Mlađa sestra dječaka koji je napravio nezapamćen zločin u pratnji psihologa i socijalnih radnika odvedena rođacima

Pročitajte i ovo Pucnjava u školi u Beogradu Masakr u školi Objavljena jeziva audiosnimka iz učionice, djeca nisu ni bila svjesna da im se ubojica približava: "Molim vas, pomozite"

 

"Nastao je kaos. Sin mi je rekao kako je u hodniku vidio krvavog dječaka kako doziva svoju sestricu. Djeca su nekako uspjela izaći u dvorište, svi smo premrli od straha dok nismo preuzeli našu djecu", ispričala je šokirana majka, dodajući da dječaka nije poznavala, kao ni njen sin, piše Blic.rs.

Sinoć je u gotov svim gradovima Srbije odana počast stradalima u pucnjavi. Građani su palili svijeće i ostavljali cveće i igračke na gradskim trgovima.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene