Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što zataškavaju?

Autentičnost fotografija 'sumnjivih' putnika dovedena u pitanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok brojni avioni i brodovi tragaju za nestalim zrakoplovom Malaysia Airlinesa, pojavila se nova teorija o namještanju fotografija putnika koji su se u zrakoplov ukrcali s ukradenim putovnicama.

Detaljnijim uvidom u fotografije dvojice putnika s leta MH370, koji su u Europu pokušali doći uz pomoć ukradenih putovnica, pojavila se sumnja u zataškavanje sumnjivih radnji. Naime, pogledaju li se fotografije obojice muškaraca jasno je kako im je donji dio tijela identičan, odnosno kako 'imaju iste noge', prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac u Turskoj Britanija na nogama zbog smrti djevojke u Beogradu, oglasila se i vlada: "Upozoravali smo" Slika nije dostupna Pilot okrenuo zrakoplov MISTERIJ Što se dogodilo na letu AA109 iz Londona za Los Angeles?

Australski zrakoplov pronašao još dva predmeta u moru

Istovremeno se pojavila teorija kako netko nešto pokušava zataškati. Iz malezijske policije rekli su kako se radi o slučajnosti, te da je fotografija jednog muškarca bila prekrivena fotografijom drugog muškarca kada su fotokopirane. Mnogima to, ipak, nije prihvatljivo objašnjenje.

Radi se o fotografijama objavljenima tri dana nakon nestanka malezijskog zrakoplova, a muškarci na njima su identificirani kao 19-godišnji Pouria Nour Mohammad Mehrdad i 29 godišnji Delavar Seyed Mohammadreza.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene