Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

A HTIO JE LJETOVATI

Dramatično svjedočanstvo o razornom uraganu Irmi: "Ovo bi mogao biti moj posljednji tvit"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Alex Woolfall, koji ljetuje na karipskom otočiću Sveti Martin, našao se usred razornog uragana Irma. O svemu objavljuje tvitove kojima dočarava svu snagu uragana koji se kreće prema američkim kontinentima.

Uragan Irma pogodio je Karibe, a dosad je već opustošio nekoliko karipskih otoka. Među njima je i otočić Sveti Martin na kojem ljetuje i britanac Alex Woolfall, koji u svijet putem Twittera šalje dramatične vijesti o razmjerima razornog uragana. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NIJE MU BILO SPASA Smrt umjesto odmora: Napao ga je jedan od najopasnijih morskih pasa, iskrvario je nakon višekratnih ugriza Slika nije dostupna Ubila je znatiželja - doslovno Na poznatoj karipskoj plaži stradala turistkinja: "To je vrlo, vrlo opasno. Bilo je ozljeda, ali ovo je prva smrt"

Njegove posljednje objave govore o jezivim zvukovima koje proizvodi snažan vjetar i predmeti koji udaraju u zgradi u kojoj se sklonio. 

 

 

"Ovo bi mogao biti moj posljednji tvit jer nema struje i buka je apokaliptična. Ovo je poput filma kojeg nikad nisam htio gledati", jedan je od Woolfallovih tvitova, u kojem također spominje i "apokaliptičnu buku" koju proizvodi uragan. 

 

 

"U redu, sad sam već prilično prestravljen pa molim sve, nevjernike, ateiste i heretike da mole za mene", pozvao je Woolfall u jednoj od poruka.

 

 Sve informacije o uraganu Irmi možete pratiti na ovom linku

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene