Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivan obrat

Izraelski ministar inspiriran pobjednicom Eurosonga upozorio Bašara al Asada: "Recite Hamneiju da vi niste njegova igračka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eskalirajuće napetosti između Izraela i Irana dobile su neočekivan obrat u nedjelju kad je izraelski ministar obrane objavio upozorenje sirijskom predsjedniku Bašaru al Asadu inspirirano Eurovizijom.

"Asade, naučite iz onoga što se danas dogodilo. Recite (Ajatolahu Aliju) Hamneiju da vi niste njegova igračka. On nema što raditi u Siriji", napisao je u tvitu Avigor Lieberman nakon izraelske pobjede s pjesmom "Toy" (Igračka) na natjecanju u izvedbi pjevačice Nette.

Pročitajte i ovo Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen Prijelomna točka "Rizik od eskalacije sukoba je stvaran, situacija je eksplozivna": Von der Leyen najavila sankcije Prosvjedi u Izraelu Pritisak u Izraelu Masovni prosvjedi urodili plodom: Netanyahu odustao od smjene ministra obrane

Izrael je opetovano upozoravao na iransku prisutnost u Siriji, kazavši da Iran pokušava uspostaviti trajnu vojnu prisutnost u Siriji kako bi, kad završi građanski rat, napao Izrael.

Nette je odlukom stručnog ocjenjivačkog suda i publike pobjedila na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu 63. Eurovizije održanom u Portugalu u Altice Areni u Lisabonu. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene