Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Eskalirajuće napetosti između Izraela i Irana dobile su neočekivan obrat u nedjelju kad je izraelski ministar obrane objavio upozorenje sirijskom predsjedniku Bašaru al Asadu inspirirano Eurovizijom.


"Asade, naučite iz onoga što se danas dogodilo. Recite (Ajatolahu Aliju) Hamneiju da vi niste njegova igračka. On nema što raditi u Siriji", napisao je u tvitu Avigor Lieberman nakon izraelske pobjede s pjesmom "Toy" (Igračka) na natjecanju u izvedbi pjevačice Nette.

Vezani članci Hurricane Evo kako je zapravo trebao izgledati nastup Srpkinja na Eurosongu, u posljednjem trenutku došlo je do velikih promjena Albina Odabran je najgore odjeveni izvođač na Eurosongu, naša Albina završila je jako visoko na listi

Izrael je opetovano upozoravao na iransku prisutnost u Siriji, kazavši da Iran pokušava uspostaviti trajnu vojnu prisutnost u Siriji kako bi, kad završi građanski rat, napao Izrael.

Nette je odlukom stručnog ocjenjivačkog suda i publike pobjedila na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu 63. Eurovizije održanom u Portugalu u Altice Areni u Lisabonu. (Hina)