Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glasine sve pokrenule

Izraelski ekstremisti upali u bolnicu: "Vikali su - smrt Arapima, bolničari se boje doći na posao"

Pripadnici La Familije upali u medicinski centar
Pripadnici La Familije upali u medicinski centar Foto: X/רן שמעוני Ran Shimoni
Nakon glasina o hospitaliziranju pripadnika Hamasa pripadnici izraelske krajnje desničarske i antiarapske organizacije upali su u medicinski centar.

Stotine pripadnika La Familije, izraelske krajnje desničarske i antiarapske organizacije, došlo je u Medicinski centar Sheba u Izraelu nakon što se proširila glasina da su tamo smješteni ozlijeđeni pripadnici Hamasa.

Pročitajte i ovo Bruna Valeanu, sprovod rat u Izraelu VIDEO Bruna je ubijena na festivalu smrti: Obitelj molila da joj bar 10 ljudi dođe na sprovod, stigle su tisuće!

Izraelski mediji navode da su se ekstremisti nesmetano šetali po bolnici, vrijeđali, maltretirali i pljuvali po medicinskom osoblju.

"Stajali su ispred hitne i vikali 'smrt teroristima', što je vrlo brzo preraslo u 'smrt Arapima'. U jednom trenutku hodali su po hitnoj, prolazili između nas i pitali liječi li netko teroriste. Ušli su na odjel, pljuvali po arapskom osoblju, neki se boje doći sutra na posao", rekao je jedan od djelatnika hitne pomoći i dodao da to utječe na njihovu sposobnost pružanja skrbi.

 

Pročitajte i ovo Komarci u zrakoplovu Let je kasnio dva sata VIDEO Okupirali zrakoplov i terorizirali putnike: Bespomoćno mahali i pokušavali otjerati krvopije

Bolnica je pravovremeno reagirala i sve na vrijeme prijavila, no policija nije na vrijeme izašla na na teren. 

"Nijedan terorist nije hospitaliziran u Shebi", rekao je Hagai Levine, predsjednik Udruge liječnika javnog zdravstva u Izraelu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene