Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova snimka ISIS-a

Poruka Obami: 'Odsjeći ćemo ti glavu u Bijeloj kući!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Oh, Obama, znaj da ćemo doći do Amerike. Odsjeći ćemo ti glavu u Bijeloj kući!', zaprijetila je Islamska država u najnovijem videu.

Džihadisti Islamske države objavili su novi video dekapitiranja u kojemu su direktno zaprijetili američkom predsjedniku Baracku Obami, javlja Fox News.

'Oh, Obama, znaj da ćemo doći do Amerike. Odsjeći ćemo ti glavu u Bijeloj kući, a Amerika će postati Muslimanska provincija', kaže na snimci jedan od islamista obučen u crno, s fantomkom na glavi.

Video je objavljen danas, a na njemu se vidi kako tri džihadista Islamske države stoje iznad zarobljenika kurdske vojske kojemu jedan od njih prislanja nož uz grlo.

Islamski ekstremisti zaprijetili su i Europi:
'Ovo je poruka za Francusku i njezinu sestru, Veliku Britaniju; doći ćemo i do vas, s automobilima-bombama i eksplozivom.'

Pročitajte i ovo Prosvjed Izraelaca Traže prijevremene izbore Tisuće Izraelaca na ulicama prosvjeduju: "Vlada žrtvuje taoce i jača Hamas" Talačka kriza u Nizozemskoj Talačka kriza u Nizozemskoj Završila je talačka kriza u Nizozemskoj, maskirani muškarac uhićen

U BiH napadnuti protivnici slanja Bošnjaka u Islamsku državu!

Islamisti su zaprijetili da će u sljedeća 24 sata ubiti taoca iz Japana te jordanskog pilota ukoliko Jordan ne oslobodi Sajidu al-Rishawi, ženu koja je u zatvoru već devet godina jer je priznala da je sudjelovala u napadima u hotelima u Ammanu u kojima je ubijeno najmanje 57 osoba.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene