Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavobolja za vlasti

Ima više uhićenja nego godina života!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalac s Floride ostvario je neslavan rekord, jer je u istom okrugu uhićen čak 40 puta.

Najnovije, 40. po redu uhićenje dogodilo se zbog sumnje da je 32-godišnji Stephen Brewster opljačkao parkirani automobil., prenosi WTSP.

Pročitajte i ovo Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Podnio ostavku Bivši pomoćnik ministrice ispitan: "Istraga obuhvaća i 3D snimanje naručeno iz ministarstva" Ministrica Obuljen Koržinek Nakon uhićenja Ministrica Obuljen Koržinek: "Nitko nije osporavao nadležnost EPPO-a"

>> Policajci ispalili 100 metaka na muškarca koji je prebrzo vozio

Njegov kriminalni dosje toliko je ogroman, da ga je teško pregledati u neko kraće vrijeme, a u njega je uključeno, kriminalno ponašanje, teške krađe, sitne krađe, oružane pljačke, nepropisno zadržavanje na javnom mjestu, krađe kreditnih kartica i još mnogo toga.

'Prošao je kroz pravosudni sustav toliko puta, da ga vjerojatno poznaje bolje od mene', rekao je šerif grada Sarasote, Tom Knight. zasad se ne zna koliko će Brewster vremena provesti iza rešetaka zbog svojeg 40. jubilarnog uhićenja, ali mu je uskraćena jamčevina, jer je dosad već devet puta kršio uvjetne kazne.

Brewster je i konstantna glavobolja šerifu Knightu, koji ga svaki put mora uknjižiti i provesti kriminalističko istraživanje, a sve to košta i okrug, čiji se novac za to koristi. 'Ako netko ima kakvo rješenje ili odgovore, mi bismo ih voljeli znati', zaključio je šerif.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene