Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska brutalnost

Policajci ispalili 100 metaka na muškarca koji je prebrzo vozio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Narces Benoit snimio je mobitelom kako policajci brutalno ubijaju čovjeka zbog brze vožnje.

Štoviše, nakon što su ubili 22-godišnjeg mladića jedan policajac mu se približio, prislonio pištolj na glavu, stavio mu lisice i razbio mu mobitel. Narces je memorijsku karticu telefona skrio u ustima. Do policijske brutalnosti došlo je u Miamiju na Floridi kad je policija pokušala zaustaviti plavi automobil kojim je upravljao Raymond Herisse.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Policija sve istražuje Brutalan zločin u susjedstvu: Muškarac ubio suprugu sjekirom, tijelo pronašla kći Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu Sve se istražuje Otkriven motiv ubojstva poznate grafičke dizajnerice: Zašto je ubojica majci dvoje djece prerezao vrat?

Raymond je brzo vozio, udarao druge automobile, vozio po pločniku pa čak udario i u policijski automobil koji ga je pokušao zaustaviti na jednom križanju. Na snimci koja je objavljena na internetu vidi se kako desetak policajaca okružuje automobil i počinje pucati. Ispalili su više od 100 metaka. Poslije se ispostavilo kako je u automobilu bio pištolj, no vozač ga nije upotrijebio. U pucnjavi je ozlijeđeno četvero slučajnih promatrača.

'Prišao mi je policajac i viknuo na mene je li ja želim postati paparazzi. Zatim je nasrnuo', ispričao je Narces koji razmišlja o tužbi protiv policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene