Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojčica boluje od malignog tumora na mozgu, a stanje je toliko loše da je obitelj Uskrs proslavila prije nekoliko tjedana jer je strahovala da ga Isa neće dočekati.


Isa Mengers, trogodišnja Nizozemka iz Winterswijka, nažalost neće još dugo živjeti, a da to ni ne zna jer joj roditelji nisu imali snage objasniti. Djevojčica boluje od malignog tumora na mozgu, a stanje je toliko loše da su majka Monique (39), otac Edwin (45) i sestra Suus (8) Uskrs uz Isu proslavili prije nekoliko tjedana jer su strahovali da ga neće dočekati.

Vezani članci Djevojčica u bolnici (Foto: Getty Images) Majka odbija kemoterapiju za svoju kćer: ''To je otrov koji ne ubija rak!" Slika nije dostupna Rođena beba oslobođena raka dojke

Nade više nažalost nema, ali zato postoji način da se Isu razveseli. Naime, silno se raduje razglednicama, pa ako vam to nije teško, pošaljite joj i vi koju iz svog kraja.

Akciji će se pridružiti gotovo cijeli svijet zahvaljujući članovima društvene mreže Reddit, koji su primijetili priču u nizozemskim medijima i koji nude pomoć pri prijevodu ako želite na razglednicu nešto napisati.

Adresa glasi:

Isa Mengers
Haitsma Mulierweg 28
7101 CA Winterswijk

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook