Obavijesti Video Pretražite Navigacija
horor u susjedstvu

Otac monstrum držao kćer (8) godinama u kadi i izgladnjivao je: "Sve smrdi, čuli smo zapomaganje kroz prozor"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tko zna kada bi se saznalo za ovaj stravični slučaj i bi li osmogodišnjakinja bila živa da pomajka, krvava i premlaćena, nije uspjela pobjeći i sve prijaviti policiji.

Pravi horor odvijao se iza zatvorenih vrata stana u beogradskom naselju Mirijevo, gdje je Uroš P. (37) godinama zlostavljao svoju nevjenčanu suprugu I. L. (45), dok je osmogodišnju kćer držao zatočenu i izgladnjivao je.

I sve se to ne bi znalo da nesretna I. L. nije uspjela pobjeći iz stana 19. ožujka i sva krvava i prebijena stigla do policije, gdje je prijavila partnera za nasilje, kao i da kćer drži zatočenu u stanu

Osmogodišnju djevojčicu policija je pronašla u iznimno teškom stanju. Dijete je bilo dehidrirano, zapušteno i izgladnjelo. 

Pročitajte i ovo Zlostavljanje svećenika On ne misli da je pogriješio Žena koju je godinama zlostavljao svećenik iz Sotina progovorila za Provjereno: "Nisam se znala nositi, krivnju sam preuzela na sebe, pokušala sam suicid!"

Kada su joj liječnici dali hranu, izgledalo je kao da nije jela mjesecima. Da je ostala u tom stanu još pet dana, pitanje je bi li preživjela, rekao je izvor Blica

Navode kako se iz stana širi nesnosan smrad, a sve je puno smeća. 

Žena je pak imala slomljen nos i vidljive ozljede od premlaćivanja. Rekla je da je dijete zatočeno u stanu od rođenja, no ona mu nije majka, već prijašnja partnerica Uroša P. 

"Vidjela sam policiju i hitnu pomoć. Kad su policajke iznijele dijete, vidjela sam da je djevojčica sklupčana u rukama jedne policajke i da na sebi ima ružičastu jaknu, nešto je zapomagala. Mislila sam da je beba, bila sam u šoku kad su mi rekli da ima osam godina", rekla je jedna stanarka zgrade za Nova.rs.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crnoj Gori Sestra podvodila djevojčicu 77-godišnjem muškarcu koji ju je primoravao na seks

Opisala je i da su se iz stana u kojem su živjeli Uroš i njegova obitelj povremeno čuli čudni zvuci i zapomaganje. 

"Čuli smo zapomaganje djeteta kroz prozor kupaonice jer ju je on držao zatočenu u kadi", kažu susjedi.

U protekle tri godine, tvrde, sve su prijavljivali, ali policija nije dolazila. Za Urošem P. policija je raspisala tjeralicu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene