Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Crnoj Gori

Sestra podvodila djevojčicu 77-godišnjem muškarcu koji ju je primoravao na seks

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Crnogorska policija sumnjiči 18-godišnjakinju da je podvodila mlađu sestru 77-godišnjem muškarcu koji ju je planirao prodati za daljnju seksualnu eksploataciju.

Crnogorska policija uhitila je H. Q. (77), osumnjičenog za trgovinu ljudima, a za isto djelo sumnjiči se i A. P. (18).

"H. Q. se sumnjiči da je 15-godišnjakinju koja je u teškoj obiteljskoj situaciji doveo u zabludu te je planirao prodati i iskoristiti za daljnju seksualnu eksploataciju", piše u priopćenju Uprave policije te se navodi da sumnjaju da mu je u tome pomogla i sestra žrtve, koja je također osumnjičena.

Pročitajte i ovo Ilustracija - Škola Blaž Tadijanović Zbrinuta u bolnici Je li škola reagirala na vrijeme? Policija istražuje slučaj vršnjačkog premlaćivanja učenice u Slavonskom Brodu

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija izdala upozorenje U Sesvetama curice cipelarile vršnjakinju, ispred škole na Trešnjevci djeca tukla vršnjaka, sve su snimali...

Osumnjičeni je za seksualne odnose s maloljetnom djevojkom davao novac, a nakon toga počeo je dovoditi i prijatelje, koje je oštećena morala seksualno zadovoljavati, za što je novčanu nadoknadu davao osumnjičenoj A. P., koja je oštećenu dovodila na dogovorena mjesta", piše u priopćenju, prenosi Nova.rs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene