Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sjevernoirska nezavisna kandidatkinja vjeruje da rock potiče seksualnu anarhiju i uporabu droga, a osobito joj ne živce idu pokojni prvi čovjek Nirvane Kurt Cobain i legendarna britanska grupa Iron Maiden.


Susan Anne White (56), kontroverzna sjevernoirska političarka koja je višekratno na sebe skretala pažnju svjetske javnosti zbog radikalnih stavova koje zastupa, kandidirala se za članicu parlamenta okruga West Tyrone te ponovila da bi homoseksualce i preljubnike strpala u zatvore, a rock i feminizam zabranila!

Vezani članci Donald Trump Od ''zlatnog tuša'' do zlatnog standarda za tuševe: Trump konačno postigao ono što je želio od početka mandata Pregled tjedna Ivane Petrović Zbog rasprave o pobačaju i koroni građani su isključeni iz kampanje - Najlakše je mlatarati ideologijom, ona je okvir, ali nikako srž politike

"Ne smatram svoje stavove ekstremnima, oni se samo drugima takvima čine jer se društvo odmaknulo od Boga. Ne tako daleko u prošlosti, mnogi bi sa mnom dijelili mišljenje", izjavila je prije par dana u razgovoru za Belfast Telegraph, pa pojasnila što je sve i zašto smeta.

"Rock potiče seksualnu anarhiju i uporabu droga, a feministkinje su krive za recesiju, odnosno posrnulu ekonomiju. Uništile su klasični koncept obitelji, model u kojemu muškarac radi da bi donio kruh na stol, a žena kod kuće brine o djeci", kazala je White, pa objasnila da je ona zapravo homoseksualcima prijatelj iako bi ih strpala iza rešetaka.

"Da imam tu moć, rekriminalizirala bih homoseksualnost i preljubništvo. No, nisam neprijatelj gay zajednice. Baš naprotiv. Neprijatelj im je onaj koji ih tapše po leđima i govori im da je njihov životni stil potpuno normalan i prihvatljiv", rekla je White, kojoj su od rockera osobiti trn u oku pokojni pjevač Nirvane Kurt Cobain i čuvena engleska heavy metal grupa Iron Maiden.

White je razgovoru ponovila da je ujedno i neprijetelj "dekadentnog" stila života koji danas Europa nameće i najavila da će, dobije li vlast makar na pet minuta, Starom kontinentu okrenuti leđa.

Pročitaje kakve još sve stavove zastupa u plaćenoj reklami u tamošnjim novinama: 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook