Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znatiželjna žena

Google joj spasio život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka s velikim bolovima u trbuhu potražila je pomoć guglajući simptome te zaprepašteno otkrila da ima osam od devet simptoma raka jajnika.

Britanka Sadie Rance dijagnosticirana je terminalna faza raka šest mjeseci kasnije, kad su liječnici otkrili da ima tumor veličine lubenice u trbušnoj šupljini.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Prethodno toj dijagnozi i potrazi putem Googlea, rečeno joj je da pati sindroma iritacije crijeva, no u rujnu 2013. čula je najgoru dijagnozu, ali vijest je nije shrvala. Pomogao joj je i njezin tadašnji dečko i sadašnji suprug Jason Rance.

Liječnici joj nisu mogli odstraniti tumor jer jer se fizički primio za njezine unutrašnje organe - tanko crijevo, jetru, dijafragmu, srce i pluća. Rečeno joj je 2013. da ima još najviše godinu do dvije života.

Ipak, vječito pozitivna Sadie dobro je reagirala na kemoterapiju, koja je uspješno smanjila tumor. "Problem je u tome što je rak jajnika rijedak kod osoba ispod 50 godina starosti, a tip koji imam je i još rjeđi, pa zbog toga mislim da je nešto što uopće nije uzeto u obzir", rekla je, a prenosi Mirror.

"Ipak, poznajem svoje tijelo i znala sam da nešto nije u redu. Ja sam vrlo vesela osoba i odlučna sam da ostanem takva", istaknula je Sadie.

"Jason je bio nevjerojatan tijekom svega toga. Kad me zaprosio suze su mi navrle na oči jer nisam mogla podnijeti to što će ostati sam. No vjenčanje mi je bio najljepši dan u životu", priznala je Sadie.

Par je odlučio maksimalno iskoristiti preostalo im vrijeme te stvoriti pregršt lijepih sjećanja. Jason na sve gleda pozitivno. "Najsretniji sam muškarac na svijetu, prvo zato što sam je upoznao i sad zato što sam je oženio, što mi znači sve na svijetu", rekao je Jason.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene