Međusobno slanje golih fotografija nije novost, ali kada fotografija završi na krivoj adresi sve može postati zabavno. Ili ne?!


Da si ljudi međusobno šalju svoje gole fotografije nije tajna, ali kada ta fotografija završi na krivoj adresi cijela situacija može postati ponižavajuća i, ponekad, zabavna. Posebno kada je dokumentirana na twitteru kao u slučaju djevojke imena Nyjah.

Vezani članci Rodilje morale izaći iz Petrove nakon potresa Srpski novinar očitao lekciju onima koji se naslađuju s nesrećom Zagrepčana: "Ne mrzite druge. Za svu našu djecu" Suđenje ocu s Paga Bacio djecu s balkona: Ocu monstrumu s Paga 30 godina zatvora i obvezno psihijatrijsko liječenje!

Na Twitteru je od 2009. godine, na Instagramu često objavljuje svoje selfije, a dečku ponekad šalje golišave fotografije.

Prije nekoliko dana jedan od tih golih uradaka greškom je poslala ocu. A onda su uslijedili njezini nimalo slučajni ispadi na društvenim mrežama. Odlučila je na Twitteru pronaći potporu u stresnoj situaciji i privatnu stvar pretvoriti u javnu.

VIDEO Opet šokirala: Potpuno gola šetala gradom

Nakon što je svoje sljedbenike pitala postoji li mogućnost otkazivanja slanja poruke, nastavila ih je obavještavati o razvoju situacije s ocem koji ju je zvao i slao joj poruke pitajući je li ozbiljna, te se na kraju pojavio kod kuće.

Dan nakon incidenta, u srijedu, obavijestila je tviteraše da je možda ostala bez dečka, kao i da je njezin otac ljut.

FOTO Gola žena na prozoru izazvala lančani sudar

Zahvaljujući svojim objavama djevojka je prikupila nekoliko tisuća novih sljedbenika na Twitteru i Instagramu, međutim postoje sumnje i da je cijela priča namještaljka. Između ostalog, u porukama je otac pitao  je li se time bavi na fakultetu, a navodno se radi o djevojci koja je nedavno završila fakultet, piše Huffington Post.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook