Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Uzrok pada nepoznat

Grčka: Pao zrakoplov koji je gasio požar, nestao pilot

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčki pilot zrakoplova jednosjeda koji je gasio manji šumski požar koji je danas izbio na otoku Kefaloniji, u Jonskome moru, vodi se kao nestao, nakon pada njegova zrakoplova na jugu otoka, izvijestila je vatrogasna služba.

Uzroci pada zrakoplova, poljskog PZL-a, koji je zajedno s još jednim zrakoplovom poletio prema Argostoliju, glavnom gradu i upravnom središtu tog otoka, zbog gašenja požara, za sada nisu poznati. Požar je izbio rano poslijepodne, ali ne prijeti naseljima.

Pročitajte i ovo Spašen ribar na istoku Rusije Čudesno spašavanje Pronađen nakon šest mjeseci, preživio je u zabiti na -39 stupnjeva hraneći se korom drveta: "Da niste stigli, umro bih za tri dana" Ilustracija Šok u avionu Pilot prigušio svjetla i počeo gledati sadržaj koji je šokirao putnika: Otišao je na WC i nakon toga zaspao

Nesreća se dogodila dva dana nakon što su ugašeni veliki požari u kojima je prošli vikend izgorjelo više od 20.000 hektara šume i poljoprivrednog zemljišta sjeveroistočno od Atene i koji su uzrokovali veću štetu na više od stotinu kuća. (Hina) 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene