Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimila ga skrivena kamera

Gradonačelnik provaljivao i paradirao u rublju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ian Stafford, 58-godišnji gradonačelnik engleskog gradića Preesalla, odstupio je s dužnosti nakon što je optužen za niz provala u domove žena i paradiranje u njihovu donjem rublju.

Nekoliko je žena policiji prijavilo da su im nestale gaćice i grudnjaci, a jedna od njih je nakon što se to ponovilo nekoliko puta u spavaću sobu dala ugraditi skrivenu kameru. Kad je policiji predala snimku imali su što i vidjeti - polugolog muškarca kako prekopava po njezinim ladicama, navlači njezine gaćice i glumi da ima spolni odnos. Brzo nakon uhićenja Stafford je dao ostavku, a idućeg će se mjeseca pojaviti i na sudu, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pripazite! Pretrpio ozbiljne zdravstvene probleme jer je sušio odjeću u kući Slika nije dostupna Opasni kućanski poslovi VIDEO 'Progutala' ju zemlja dok je vješala rublje

'Ovo je zaista iznenađenje za svakoga tko ga poznaje', kazala je 63-godišnja Jill Marr koja je radila s njim u Gradskoj vijećnici. 'Uvijek sam ga smatrala tihim i ugodnim čovjekom. Redovito je išao u crkvu i bio je vrlo omiljen. Uvijek je bio profesionalan na poslu i vrlo pristojan', dodala je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene