Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukućani u strahu

Zurio kroz prozor obiteljske kuće i dirao donje rublje, pa prijavljen policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Omiški su policajci zbog nametljivog ponašanja kazneno prijavili 35-godišnjaka koji je u dva navrata tijekom siječnja zurio kroz prozor jedne obiteljske kuće i dirao donje rublje koje se sušilo na dvorištu.

Sve je to kod ukućana izazvalo strah i uznemirenost, izvijestila je omiška policija koja je u svom kratkom izvješću navela da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom za kojeg je utvrđeno da se nametljivo ponašao prema članovima jedne obitelji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

"Nakon što su 24. siječnja zaprimili prijavu, policijski službenici su u četvrtak tijekom dana u službe prostorije doveli 35-godišnjaka protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izviješće kao dopuna zaprimljene kaznene prijave zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela nametljivo ponašanje", izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Iako ne otkrivaju detalje, navode da je 35-godišnjak prijavljen zbog dva događaja od 8. i 11. siječnja kada je "tijekom noći obilazio oko obiteljske kuće, zagledavao se u unutrašnjost kuće te dirao donje rublje koje se nalazilo na sušilu u dvorištu". (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene