U tvornici toaletnog papira "Femić" u Beogradu oko 9:30 buknuo je požar.

Galerija


Veliki požar buknuo je u skladištu tvornice toaletnog papira "Femić" kod Surčina, a vatrogasci se bore s vatrenom butkinjom. Na terenu je 30 vatrogasaca s 14 vatrogasnih vozila.

Vezani članci Očevid na vozilu hitne pomoći (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL) Buknuo još jedan požar u Zagrebu: Na meti vozilo hitne pomoći Russell Crowe (Foto: Profimedia) Ranč slavnog glumca zahvatili strašni požari, on objavio fotografije s mjesta događaja

U požaru je jedan radnik zadobio opekline po ruci i glavi. Hitno je prevezen u Kliniku za opekline, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju beogradske bolnice. Trojici radnika pružena je liječnička pomoć jer su se nagutali dima.

"Naše su ekipe na terenu, gašenje požara je u tijeku. Skladište je većih dimenzija pa će intervencija sigurno potrajati", kazali su beogradski vatrogasci. Vatrogascima gašenje požara otežava i to što je skladište puno papira.

Policija je iz sigurnosnih razloga udaljila sve ljude iz objekata u blizini. Vatra se, prema tvrdnjama MUP-a Srbije, ne bi trebala proširiti na ostale objekte koji se nalaze u Vojvođanskoj ulici poput banaka i poslovnih zgrada, piše Blic.