Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije joj uspjelo

Gola bježala po krovu kako bi izbjegla uhićenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je Kineskinja, pokušala pobjeći od policije popevši se na krov i skinuvši svu odjeću sa sebe.

27-godišnja Kineskinja uhvaćene je u krađi građevinskog materijala zajedno sa svojim suprugom, a kako bi izbjegla uhićenje pobjegla je na krov zgrade i skinula se gola.

Pročitajte i ovo Snažno nevrijeme u Slavonskom Brodu Kataklizmički prizori VIDEO Nevjerojatni prizori nevremena u Slavoniji, oluja odnijela dio krova: "Letjeli su posvuda" Vjetar nosio dijelove zgrade "Ode cijeli krov" VIDEO Kataklizma u Zagrebu: Vjetar u Španskom nosio dijelove krova kao da su od papira

Kineskinju i njenog muža uhvatili su zaštitari na jednom gradilištu s kojeg su otuđili građevinski materijal u vrijednosti od oko 1000 kuna.

>> Bizarno: Otpilio si nogu da mu država ne bi našla posao!

Žena je u panici pobjegla na korov i skinula svu odjeću sa sebe i prijetila da će se baciti sa zgrade. Policajci su ju pokušali smiriti i nagovoriti ju da siđe s krova, a kasnije im se pridružio i njen suprug, no bezuspješno. Konačno, jedan ju je policajac uspio savladati i uvesti ju nazad u zgradu. Uhićenje, naposljetku, nije uspjela izbjeći.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene