Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napeta večera

'Tihi rat' dvojice najmoćnijih svjetskih čelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama je na službenu večeru nakon summita G20, na kojoj je domaćin bio Vladimir Putin, zakasnio i došao posljednji.

Sinoć se nakon summita G20 u Petrovom dvoru kraj Sankt Peterburga održala večera na kojoj su svjetski čelnici, između ostaloga, razgovarali o Siriji. Obama je na večeru, kojoj je domaćin bio Vladimir Putin, stigao sam i posljednji, kada su već svi čelnici sjedili za stolom, javlja Reuters.

>>
VIDEO Obamin ubojiti pogled i Putinov kiseli smiješak

Podsjetimo, Putin je u srijedu izjavio kako američki Kongres nema pravo odobriti upotrebu sile protiv Sirije bez odluke UN-ova Vijeća sigurnosti te da bi takav potez predstavljao čin agresije.

Kazao je i kako je američki državni tajnik John Kerry lagao članovima Kongresa o al-Qaidinoj ulozi u sirijskom sukobu što je još više pojačalo napetosti neposredno prije samog summita.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko Dok traje rat u Ukrajini Putin obećao "konačno iskorijeniti" nacizam: “Prošlo je osam desetljeća otkako nije oslabila naša tuga..." Slika nije dostupna Leteći radari, patrole na moru... LJETOVALIŠTE 'PREKO NOĆI' POSTALO BUNKER: 12.000 policajaca na 13.000 sudionika summita

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene