Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravili je

Bizarno: Bakica ostala na 23 sata zatvorena u trezoru banke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
91-godišnjakinja iz francuskoga grada Rennesa ostala je zatvorena 23 sata u trezoru banke u mrklome mraku, nakon što su je zaposlenici ondje zaboravili tijekom vikenda, doznaje se od policije.

Starija gospođa u subotu je u 11:30 sati došla u podružnicu banke BNP-Paribas i zatražila pristup u trezor gdje je, sukladno proceduri, zatvorio zaposlenik banke.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!"

Nakon zatvaranja zgrade - koja se trebala otvoriti tek u utorak, kako navodi policija - zaposlenici su otišli i zaboravili klijenticu koja nije imala mobitel.

Policiju je oko 20 sati alarmirao njezin sin, zabrinut što mu nema majke, rekao je načelnik policije Pascal Serrand.

Nakon potrage na više mjesta, policija je otišla u podružnicu BNP.

>> Freska koju je uništila baka postala turistička atrakcija!

Nakon policijskog poziva, pariške službe BNP-a 'pristale su poslati dvojicu svojih zaštitara kako bi provjerili je li gospođa u banci', rekao je načelnik. 'Nisu baš bili sigurni, ali su ipak odlučili poći...'

Po dolasku su 'začuli glasić koji je dopirao iz trezora', rekao je načelnik. 91-godišnjakinja je izašla van u nedjelju u 10:30 sati 'živa i zdrava, psihički i fizički, bez imalo ljutnje', istaknuo je Serrand.

U tijeku je istraga kako bi se utvrdilo zašto se nije uključio alarm koji bi se u takvim situacijama morao oglasiti, kazao je načelnik. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene