Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeno dijete

FOTO Strašne slike s mjesta nesreće u Dalmaciji: Sudarili se motocikl i osobno vozilo, dijelovi vozila letjeli po cesti

Prometna nesreća u Splitu - 1
Prometna nesreća u Splitu - 1 Josko Ponos/Cropix
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Splitu - 1 Prometna nesreća u Splitu - 1 Foto: Josko Ponos/Cropix Prometna nesreća u Splitu - 2 Prometna nesreća u Splitu - 2 Foto: Josko Ponos/Cropix Prometna nesreća u Splitu - 3 Prometna nesreća u Splitu - 3 Foto: Josko Ponos/Cropix Prometna nesreća u Splitu - 4 Prometna nesreća u Splitu - 4 Foto: Josko Ponos/Cropix +1 Prometna nesreća u Splitu - 5 Galerija 1/6 >>
U Splitu je u petak ujutro došlo do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen vozač moticikla i dijete iz osobnog automobila. Prevezeni su u bolnicu gdje im je pružena pomoć.

Na raskrižju Ulice Hrvatske mornarnice i Zrinsko Frankopanske u Splitu u petak ujutro došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovali motocikl i osobni automobil.

U nesreći su ozlijeđeni vozač motocilka i putnik u osobnom vozilu, a kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeno je dijete.  

Do nesreće je došlo oko 9:30 sati, a policija i hitna su odmah izašle na teren. Očevid je do 11:30 završen te se promet tim dijelom odvija normalno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dvoje ozlijeđenih Preminuo u bolnici: Jurio autocestom pa se zabio u prometnu signalizaciju

Pročitajte i ovo Smrt trgovkinje u Splitu - 2 Obavljen očevid Tragedija potresla Split: Radnica poginula u trgovačkom centru, odvjetnik poručuje - "Treba utvrditi u kojim je uvjetima radila"

U nesreći je srušen motocikl s vozačem, a njegove ozlijede mogle bi biti teške te je prevezen u bolnicu, potvrdili su iz policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene