Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod vojne akademije i ministarstva

Eksplozija u središtu Tripolija, dvoje poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe su poginule, a više ih je ozlijeđeno u dvije eksplozije koje su ujutro odjeknule u središtu libijskog glavnog grada Tripolija.

"Dvije eksplozije dogodile su se u zoru. Prva blizu Vojne akademije na aveniji Omara al-Mokhtara, a druga u blizini Ministarstva unutarnjih poslova. Ima najmanje dvoje mrtvih i više ranjenih" , rekao je izvor iz snaga sigurnosti pod uvjetom anonimnosti za agenciju AFP.

Pročitajte i ovo Zračna luka Kabul, eksplozija Skrivena istina Ovo je tajna koju Pentagon posebno skriva: "Snimka otkriva da nije bila samo jedna eksplozija" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

>> Zračna luka u Tripoliju zatvorena zbog sukoba

U 6 sati po lokalnom vremenu, avenija Omara al-Mokhtara koja prolazi središtem Tripolija, bila je zatvorena za promet, a policija je postavila kontrolne punktove na glavnim gradskim prometnicama.

Reuters je izvijestio da su mrtvi i ranjeni zabilježeni u eksploziji kod vojne akademije, dok u eksploziji automobila bombe kod ministarstva unutarnjih poslova nije bilo žrtava. Ako informacije potvrde libijski dužnosnici, to bi bili prvi smrtni slučajevi od eksplozija u Libiji od svrgavanja Moamera Gadafija u 2011. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene