Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oko za oko...

To se zove karma: Dvojica mladića nasmrt prebila ugroženu životinju, ljudi pretukli njih

Tetrijeb, ilustracija (Foto: Getty Images) - 2
Tetrijeb, ilustracija (Foto: Getty Images) - 2 Getty Images
Aktualno Galerija Tetrijeb, ilustracija (Foto: Getty Images) - 1 Tetrijeb, ilustracija (Foto: Getty Images) - 1 Foto: Getty Images Tetrijeb, ilustracija (Foto: Getty Images) - 2 Tetrijeb, ilustracija (Foto: Getty Images) - 2 Foto: Getty Images Tetrijeb, ilustracija (Foto: Getty Images) - 3 Tetrijeb, ilustracija (Foto: Getty Images) - 3 Foto: Getty Images +0 Tetrijeb, ilustracija (Foto: AFP) Galerija 1/4 >>
Ljutiti prolaznici napali su i pretukli dvojicu muškaraca u Njemačkoj koji su prethodno usmrtili tetrijeba, pticu koja je u toj zemlji na popisu ugroženih vrsta.

Dvojica osumnjičenika, starih 20 i 22 godine, bocama su tetrijeba zatukli na smrt na povrtaku kući sa zabave, objavila je policija u mjestu Titisee-Neustadt u Schwarzwaldu. Obojica tvrde da je tetrijeb bio agresivan i da se radilo o samoobrani.

Pročitajte i ovo Cesta, ilustracija Kao i prije 50 godina Panika u Njemačkoj, od ljeta je moguća velika promjena u prometu Njemački vojnik Panzerbrigade 45 Njemačka rasporedila prve vojnike u jednu NATO članicu: Za tri godine tamo će biti stalno prisutni

Međutim, njihov je obračun s pticom vidjela i skupina svjedoka koja ih je ulovila, istukla i predala policiji koja sada istražuje nekolicinu prolaznika zbog nanošenja tjelesnih ozljeda nasilnicima.

Tetrijeb je u Njemačkoj i drugdje u Europi ugrožena vrsta. Njihovi susreti s ljudima nisu neobični u brdovitim i šumskim područjima gdje ptica živi. U Schwarzwaldu se upravo provodi akcijski plan kojim se nastoji stabilizirati ta ptičja vrsta. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene