Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražila muškarce bilo gdje

Duševnu bolest liječi orgazmima: 'Seks je moj lijek. Ne mogu živjeti bez njega'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sarah Defrates oduvijek voli seks. Međutim, prije tri godine shvatila je da joj pomaže u borbi s bolešću.

Većina ljudi s dijagnosticiranom duševnom bolesti liječi se tabletama i drugim oblicima tradicionalnih tretmana. Ali ne i 47-godišnja Sarah Defrates iz Bristola koja bipolarni poremećaj, tvrdi uspješno, liječi seksom. Ova majka dvoje djece tvrdi da joj taj oblik odnosa pomaže u dovođenju raspoloženja na normalnu razinu - ili je smiri ili 'podigne' ako je potrebno.

Pročitajte i ovo Personalizirano liječenje - 2 Bolji ishodi liječenja Dobre vijesti za onkološke pacijente! Personalizirano liječenje tumora od sada i u Hrvatskoj Redukcije Ozempica - 4 vlada nestašica Pomama za lijekom, prepisuju ga čak i stomatolozi: "Dolaze mlade djevojke koje imaju dvije tri, kile više"

Tvrdi da joj je seks prijeko potreban zbog raspoloženja te da bez njega ne može živjeti zbog čega partnere traži na specijaliziranim internetskim stranicama i poznaje dovoljno muškaraca koji će spavati s njom.

'Mama mi je prerezala vrat i htjela me ispeći u pećnici...'

'Seks je moj lijek, ' tvrdi i dodaje da nije ni čudno da je cijeli život u potrazi za seksom jer je drži na životu.

Za seksom je luda od tinejdžerskih godina. Nevinost je izgubila s 13, ali tek je 2011. godine shvatila da ima pozitivan učinak na njezino zdravlje. Tada je naime bankrotirala i doznala da ima bipolarni poremećaj. Počela je odlaziti kod terapeutkinje koja je shvatila da Sarah na svakoj seansi spominje seks. Razgovarajući i sama je shvatila kako seks utječe na njezino raspoloženje.

'Seks je divan, to je jedina stvar koja me smiruje i podiže. Trebam seks, ne mogu živjeti bez njega, doslovno ne mogu', zaključuje, prenosi Daily Mail. 

Njezini sinovi (20 i 21) su, kaže, navikli na njezin stil života. Iako je prije mislila da je grozna majka, sada misli da su ispali sasvim dobro. Uvijek ih je ohrabrivala na seks i po kući ostavljala kondome kako bi koristili zaštitu.

'Bio sam seksualni rob ženi s tri dojke, zatvorila me u kavez i rezuckala nožem'

Sarah je u braku bila dva puta i oba bračna partnera je varala. Posljednjih nekoliko mjeseci pokušava obuzdati svoju nesmotrenost upotrazi za seksom. Ljubav prema njemu izazvala joj je, naime, puno problema u osobnom životu. Potjera za muškarcima, priznaje, u osnovi je uništila njezin život.

Ipak, unatoč mišljenju drugih, Sarah će nastaviti s korištenjem 'lijeka'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene