Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treća dojka je lažna

'Bio sam seksualni rob ženi s tri dojke, zatvorila me u kavez i rezuckala nožem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osamnaestogodišnji Michael Squier u medije je izašao s tvrdnjom kako ga je Jasmine Tridevil, poznatija i kao 'žena s tri dojke', dva tjedna držala u svom stanu kao seksualnog roba te da mu je čak nožem u prsa pokušala urezati svoje ime.

Jasmine Tridevil, pravim imenom Alisha Hessler, navodno je 18-godišnjeg Michaela Squiera upoznala putem interneta te ga pozvala k sebi ne bi razgovarali o fetišima. Kada je došao natjerala ga je da spava u kavezu za pse te mu oko vrata stavila ogrlicu na kojoj je pisalo 'rob'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DRŽALI ROBA 550 DANA Mučitelji iz Draganića izbjegli pritvor, dobili tek zabranu približavanja svojoj žrtvi Slika nije dostupna Prijeti mu izbacivanje iz stranke Kakav gaf: Japanski zastupnik nazvao Obamu 'crnim robom'

'Pretvorila me u roba, tukla i ponižavala. Psihičke ožiljke nosit ću cijelog života', rekao je Squier.

Mladić je za Mirror pokazao i ožiljke na prsima rekavši kako ju je preklinjao da prestane, no da mu je ona odgovorila neka trpi i da ne bude pi***.

Podsjetimo, 21-godišnjakinja rekla je kako se plastičnoj operaciji podvrgla kako bi muškarcima postala neprivlačna te da je razgovarala 50-60 liječnika koji je zbog problema etike nisu htjeli operirati.

Svima je lagala: Ona uopće nema tri dojke

Kad je konačno našla onog koji je htio, navodno mu je platila 20.000 dolara i potpisala izjavu kako će njegov identitet ostati tajan. Ipak, nekoliko dana nakon što je postala poznata pojavila se informacija kako je o svemu lagala te da zapravo nosi protezu kao treću dojku.

To je potvrdio i Squier koji kaže kako Jasmine ima nekoliko proteza, kad se jedna uprlja baca je i stavlja drugu. 'Oduvijek sam bio skeptičan jer mi nije dala da ih diram. Jednom mi je okrenula leđa, skinula majicu, posegnula rukom prema grudima, uzela dojku i bacila je na pod', rekao je traumatizirani tinejdžer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene