Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Druga strana iračkog rata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uskrs u Iraku nije protekao samo u nasilju i političkom prepiranju. Tijekom jedne od patrola u ulici Hayy-Rabiera u Bagdadu, američki vojnici iz 82 Airborne Division podijelili su uskršnja jaja i plišane igračke malim Iračanima.

Da situacija nije samo crna, te da koalicijske snage u Iraku imaju i potporu nekih stanovnika pokazuje Uskršnja podjela igračaka iračkoj djeci.

Pročitajte i ovo Papa izgledao bolje na tjednoj audijenciji Pozdravio vjernike Papa Franjo izgledao bolje na tjednoj autijenciji Uskrs, ilustracija Sretan Uskrs Znate li razliku između Uskrsa i Vazma? Neki su običaji jako zanimljivi

Vojnik Darren Morgan iz 82 Airborne divizije u ophodnji na Uskrs se sjetio svoje male prijateljice koja mu je nedavno sama prišla i razgovarala s njim. 

Njoj i njenim prijateljima donio je igračke i slatkiše, te tako stekao prijateljicu za cijeli život.

'Prvi put kad smo došli u ophodnju, prišla mi je i primila me za ruku. Nije ništa tražila, samo me željela upoznati i razgovarati samnom. Uostalom, podsjeća me na moje kćeri koje imaju 7 i 8 godina. Djeca me uvijek raznježe', rekao je vojnik Darren Morgan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene