Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doručak: kukuruzne pahuljice i kokain

Drogu za prodaju miješala u tanjurićima svoje maloljetne djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pauline Raughter, 32-godišnja Britanka iz Birninghama, pakirala je kokain za vrijeme doručka svoje troje maloljetne djece. Za miješanje droge koristila je dječje žličice i tanjuriće.

Pauline Raughter je uhićena nakon što je policija na njezinom kuhinjskom stolu pronašla kilogram kokaina, ulične vrijednosti oko 40.000 funti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

U stanu u kojem je Britanka živjela sa svoje troje djece, sve mlađe od 6 godina, pronađeno je i šest praznih pakiranja kilograma. Sud u Birninghamu osudio ju je na 6 godina zatvora.

'Prema njezinom vlastitom priznanju kokain za prodaju pakirala je pred svojom maloljetnom djecom', kazao je inspektor Martin Brennan. 'Pakirala je drogu u vrećice pred djecom, a za miješanje droge je koristila njihove žličice i tanjuriće. Izlaganje djece takvom riziku nas je posebno zabrinjavalo'.

Pauline je bila tek jedan član bande od njih deset koji su u Birninghamu od lipnja 2008. do prosinca 2010. godine prodali kokaina u vrijednosti 3,6 milijuna funti. Banda je sveukupno osuđena na 45 godina zatvora nakon što su svi priznali optužbe za udruživanje zbog preprodaje droge.

Vođa bande, 29-godišnji Nathanial Thomas, osuđen je na 10 godina zatvora, a Paulinein brat, 34-godišnji Michael Raughter, na 8 godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene