Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naoružani muškarac nakon pucnjave u četvrtak oko 20 sati u Beogradu, naoružan je uletio u neboder u istoj ulici. Policijske snage opkolile su čitav stambeni blok te tragaju za njim.


Policija satima traga za naoružanim muškarcem koji je nakon pucnjave u četvrtak oko 20 sati na adresi Jurija Gagarina 213 u Novom Beogradu, naoružan uletio u neboder u istoj ulici.

Vezani članci Policija, ilustracija Tragedija kod Kutine: Pronađeni ozlijeđeni muškarac i žena, ona je potom preminula od posljedica ozljeda Policijski očevid, ilustracija Djevojka nakon svađe oštrim predmetom teško ozlijedila muškarca, liječnici su ustvrdili da su ozljede opasne po život

Tamošnji mediji javljaju da su policijske snage opkolile čitav stambeni blok.

Muškarac koji je vozio crni BMW nešto poslije 20 sati počeo je pucati iz vozila i automobilom udarati druge automobile. Oštetio je najmanje četiri vozila.

Kad mu je otpao kotač izašao je iz automobila i naoružan uletio u neboder u Gagarinovoj 241. Policija je u njegovu automobilu pronašla dva pištolja.

Jake policijske snage opkolile su neboder koji ima 14 katova i 90 stanova, a na mjesto događaja stigli su i policajci sa dresiranim psima.

Policija je pretražila cijeli neboder, ali ga nije pronašla. Određeni broj policajaca ostao je motriti zgradu. Naoružani muškarac je srednjih godina.

Prema navodima beogradskih medija, nema ozlijeđenih.