Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Policija ga nije pronašla

Drama u Beogradu: Naoružan muškarac uletio u neboder

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani muškarac nakon pucnjave u četvrtak oko 20 sati u Beogradu, naoružan je uletio u neboder u istoj ulici. Policijske snage opkolile su čitav stambeni blok te tragaju za njim.

Policija satima traga za naoružanim muškarcem koji je nakon pucnjave u četvrtak oko 20 sati na adresi Jurija Gagarina 213 u Novom Beogradu, naoružan uletio u neboder u istoj ulici.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Tamošnji mediji javljaju da su policijske snage opkolile čitav stambeni blok.

Muškarac koji je vozio crni BMW nešto poslije 20 sati počeo je pucati iz vozila i automobilom udarati druge automobile. Oštetio je najmanje četiri vozila.

Kad mu je otpao kotač izašao je iz automobila i naoružan uletio u neboder u Gagarinovoj 241. Policija je u njegovu automobilu pronašla dva pištolja.

Jake policijske snage opkolile su neboder koji ima 14 katova i 90 stanova, a na mjesto događaja stigli su i policajci sa dresiranim psima.

Policija je pretražila cijeli neboder, ali ga nije pronašla. Određeni broj policajaca ostao je motriti zgradu. Naoružani muškarac je srednjih godina.

Prema navodima beogradskih medija, nema ozlijeđenih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene