Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Druženje oca i sina

Dosad neobjavljene zajedničke snimke Kim Jong-ila i nasljednika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernokorejska državna televizija objavila je do sada neviđene snimke Kim Jong-una i pokojnog Kim Jong-ila objavljene u sklopu najnovijeg dokumentarca. Od smrti 'Velikog vođe' državna televizija neprestano objavljuje njegove snimke.

U Sjevernoj Koreji objavljen je dokumentarac u kojem se koriste snimke Kim Jong-una i njegovog pokojnog oca Kim Jong-ila kako, između ostaloga, posjećuju vojne baze i sportske događaje u 2011. Naravno, gdje god da se pojavio ovaj vrhovni dvojac oduševljenju nije bilo kraja. Pozdravljali su ih vojnici, sportaši i umjetnici.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne Kim Jong Un - 2 Pripremaju brze udare Zastrašujuća prijetnja: "Nećemo oklijevati s nuklearnim napadom..."

U pozadini dokumentarca čuje se narator koji čitavo vrijeme hvali Kim Jong-il kao velikog vođu Sjeverne Koreje. Od kada je on umro, državna televizija stalno emitira snimke njegovih državničkih pohoda.

U međuvremenu, čitavi svijet smatra problematičnim činjenicu da je Kim Jong-ila naslijedio njegov sin koji nema ni 30 godina. Naime, Kim Jong-il je umro dok su sjevernokorejski diplomati bili usred pregovora s Washingtonom zbog prijeko potrebne pomoći zbog nedostatka hrane, ali i uslijed ponovnog pokretanja pregovora sa susjedima oko nuklearnog razoružanja.

U ovom najnovijem dokumentarcu vidljivo je da je vojska i dalje na prvom mjestu i nakon što je vlast preuzeo mladi Kim Jong-un.

>> Veliki nasljednik 'glupim političarima': Od Sjeverne Koreje ne očekujte promjene

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene