Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena knjiga

Nakon razgovora s najstarijim sinom: 'Sjevernoj Koreji prijeti propast'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Knjiga japanskog novinara koji je razgovarao s najstarijim sinom nedavno preminulog Dragoga vođe, tvrdi: Sjevernoj Koreji prijeti propast.

Knjigu je napisao japanski novinar, na temelju razgovora s najstarijim sinom Kim Jong Ila.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

>> Najstariji sin Kim Jong-ila tajno odao počast ocu

Novinar se s Kim Jong Namom susreo najmanje tri puta, a razmijenili su i više od stotinu e-mailova. Upravo je on trebao naslijediti sjevernokorejskog diktatora, ali je 2001. uhićen u Japanu s lažnom putovnicom. Od tada živi u Pekingu i Makau, s reputacijom bogatog playboya.

>> Rođendansko izdanje: 'Vrhovni vođa' vozi tenk, jaše konja, posjećuje zabavni park...

'Kim Jong Nam ne vjeruje da Kim Jong Un ima potpunu kontrolu nad Sjevernom Korejom. Misli da je njegov brat neiskusan i mlad, da zapravo ništa nije postigao u životu. Zemlju kontroliraju elite oko njega, kojima je najvažnije zaštititi vlastite interese', rekao je Yoji Gomi, autor knjige.

Nedavno je na kineskoj državnoj televiziji objavljen dokumentarni film o majci Kim Jong Una. Kako se o vođama Sjeverne Koreje u javnosti objavljuje malo privatnih podataka, pokazatelj je to čvrstog vodstva koje mladi nasljednik uživa među političkom elitom svoje države.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene