Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok je mirno spavala, britanka Annie Bradwell je osjetila da je nešto vuče za kosu. Trenutak kasnije osjetila je nečiji zub na svojem uhu, a onda i ugriz.


Uspjela je vrisnuti, ali zbog mraka nije vidjela tko se nalazi kraj njezinog kreveta. Ustala je, ali soba je već bila prazna. 46-godišnjakinja je zatim očistila krv i vratila se u krevet. Minutu kasnije ova je odvjetnica osjetila da je nešto ponovno vuče za kosu. Otvorila je oči i vidjela obrise lisice.

Vezani članci Engleska postupno izlazi iz lockdowna - 4 Engleska postupno izlazi iz lockdowna: "Napokon smo se vratili u pubove. Unaprijed smo rezervirali stol i mislimo ovdje provesti cijeli dan" Slika nije dostupna Lisica šokirala majku: Ušla u kuću i lizala joj dijete!

'Tada sam shvatila da još uvijek krvarim i da je rana velika. Prestrašila sam se jer nisam znala koje sve bolesti ili infekcije mogu dobiti zbog ugriza', rekla je. Vjeruje da je lisica ušla kroz podrumski prozor, koji je ostavila otvoren zbog mačke, piše Daily Mail. U bolnici je Bradwell, koja živi u Londonu, dobila antibiotike. Susjedi su pronašli ostatke mrtve mačke, za koju se vjeruje da je još jedna lisičina žrtva.