Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi se pitaju tko je

Dobitnik 590 milijuna dolara se još uvijek nije javio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi se u malom gradu Zephyrhills na Floridi pitaju tko je sretni dobitnik 590 milijuna dolara.

Dobitnik jednog od najvećih zgoditaka na lutriji u povijesti SAD-a se još uvijek nije javio. 'Još uvijek ništa ne znamo. Nadamo se da će se dobitnik javiti. Možda još uvijek ni ne znaju da je dobitni listić njihov', kazao je David Bishop, zamjenik tajnika lutrije, piše Washington post.

>>
Ovi brojevi osigurali su mu 590 MILIJUNA dolara!

Dobitni brojevi izvučeni u subotu navečer su: 10, 13, 14, 22, 52 i dopunski 11. Izgledi za dobitnu kombinaciju bili su procijenjeni na 1 naprama 175 milijuna. 

Amanda koja radi na mjestu gdje je listić klupljen nije skrivala uzbuđenje zbog činjenice da je listić kupljen upravo kod njih.'Mi smo vrlo uzbuđeni oko toga što je sretni dobitnik listić kupio baš kod nas', kazala je.

>>
Loto groznica: Jackpot dosegnuo gotovo pola MILIJARDE dolara!

Iako se ime dobitnika još uvijek ne zna, tim malim gradićem su počele kružiti glasine o tome tko bi to mogao biti. 'Ne mogu dočekati da doznam tko je sretni dobitnik. Vrlo sam sretna zbog njega, a mi ćemo nastaviti kupovati listiće – ako je netko dobio, to ne znači da se i nama ne može posrećiti', kazala je Joan Albertson.

Pročitajte i ovo Ilustracija lova do krova Splićanin koji je osvojio 180 tisuća eura otkrio kako je došao do dobitka Hrvatska Lutrija Nije htjela odustati Osvajačica dobitka javila se u Lutriju i ispričala nešto nevjerojatno: "To mi je bio još veći šok"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene