Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dobio srce samoubojice, oženio se udovicom pa se i sam ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samoubojstva muževa izvjesne Cheryl Graham kao da su povezana sa presađenim srcem. Prvi je počinio samoubojstvo, a onda je njegovo srce donirano drugom. 10 godina kasnije drugi se oženio Cheryl.

Priča postaje pomalo bizarna kada je i drugi muškarac počinio samoubojstvo, tri godine nakon vjenčanja. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu svi bili zadovoljni Trebala je to biti velika promjena u razvodima, ali ništa od toga: Zakon se mijenja nakon 90 godina Razvod braka, ilustracija - 1 Novi prijedlog u Saboru Uskoro bismo mogli lakše do razvoda braka, ali nisu svi zadovoljni: "Prvo se to napravilo s ovrhama"

Naslovnice novina bile su ispunjene pitanjima poput: ‘Postoji li stanična memorija?’ i ‘Je li srce nosilo suicidalne gene?’ 

No jučer je na površinu isplivao manje romantičan razlog tragičnih smrtnih slučajeva, kada je policija otkrila da istražuje jedno od samoubojstava. 

U policiji tvrde kako je Cheryl Graham bila udana pet puta i sve svoje muževe dovela je do ludila. 

‘Ona je pravi tiranin,’ rekao je John Johnson, jedan od njenih bivših preživjelih muževa. 

‘Jedan dan te mrzi, drugi dan voli, pa onda opet mrzi. Ili ćete se razvesti od nje ili dići ruku na sebe. Sretan sam što sam živ,’ dodao je Johnson. 

27-godišnja Cheryl već je jednom bila u braku kada je upoznala Terryja Cottlea. On je održavao stanove, a ona je bila kćer njegovog šefa. 

Cottle je bio oženjen čovjek, s dvije male kćeri, no ubrzo je ušao u vezu s Cheryl. Devet dana nakon razvoda vjenčali su se. 

Njihovi odnosi ubrzo su postali napeti jer je Cheryl stalno zahtjevala luksuzan i lagodan život. Njezin sin Timmy izjavio je na policiji: ‘Cheryl je rekla Terryju kako ne može biti s muškarcem koji zarađuje manje od nje. Skinula je vjenčani prsten i bacila ga u vrt.’ 

Dogovorili su rastavu no iduće jutro gospodin Cottle je otišao u kupaonicu i počinio samoubojstvo. Njegovi organi naposlijetku su donirani. 

Sonny Graham (57) dobio je njegovo srce. Upoznao je Cheryl, tada 30-godišnjakinju 1997. nakon što je njenoj obitelji poslao pismo zahvalnosti zbog doniranog srca. 

Graham je također bio u braku 35 godina i imao je dvoje odrasle djece. No kada je upoznao crvenokosu Cheryl odmah se zaljubio. 

Uz privlačnost prema Cheryl novo srce dalo je gospodinu Grahamu i sklonost prema pivi i hot dogovima, inače omiljenoj hrani Terry Cottlea. 

No prije nego što se udala za Grahama, Cheryl je ušla u dva braka koja su oba propala. U jednom slučaju čak je intervenirala policija zbog obiteljskog nasilja. Svo to vrijeme Cheryl je održavala ljubavnu vezu s Grahamom. 

2004. Cheryl i Sonny Graham napokon su ozakonili svoju vezu. Tri godine nakon toga on je počinio samoubojstvo. 

Jedna Grahamov prijatelj rekao je kako je kratko nakon njegove smrti Cheryl našla novog dečka, žalivši se da je njen peti muž umro u besparici, ostavivši je bez ičega. 

‘Zadužio se i digao kredite kako bi omogućio Cheryl život na viskoj nozi,’ dodao je prijatelj. 

Policija i dalje istražuje slučaj Sonnya Grahama. Ispitan je i Cherylin zadnji dečko koji ju je ostavio. 

Cheryl Graham odbila je komentirati sve navode.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene