Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Izgledala sam poput čudovišta'

Dobila strašnu alergiju na boju za kosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna 16-godišnja djevojčica dobila je stravičnu alergiju na boju za kosu od koje joj je otekla cijela glava i nije mogla otvoriti oči. Svrbjelo ju je tjeme te je pomislila kako se radi o ušima.

Tinejdžerka je rekla kako se strašno bojala da će doživotno ostati unakažena nakon strašne alergijske reakcije koju je dobila na boju za kosu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo PR SNAŽNIM IMUNITETOM PROTIV PELUDI Ljeto, odmor, sunce – a vas muči pelud i slab imunitet? Valentina Baus uživo iz centra Zagreba o alergijama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 STRUČNJACI SAVJETUJU S njima se bori svaki četvrti Hrvat, a sezona je u punom jeku: Evo kako si olakšati simptome alergija

16-godišnja Lauren Thomas ispričala je kako joj je glava natekla poput nogometne lopte, te je imala osjećaj da će joj se lubanja raspuknuti. To se dogodilo samo nekoliko sati nakon što je obojila svoju kosu bojom koju je kupila u trgovini.

>> Dječak (7) alergičan na sve što je hladnije od njegova tijela

Lauren radi vikendom kao ispomoć u jednom frizerskom salonu i nada se kako će kad završi školu i sama postati uspješna frizerka. Jako se uplašila da nikada više neće izgledati normalno.

'Bila sam prestravljena. Nisam se mogla prepoznati i počela sam plakati jer sam bila jako uplašena. Nisam znala što se događa, a moja je glava sve više i više oticala', rekla je Lauren.

>> Ne može poljubiti svoju zaručnicu jer je alergična na njegove poljupce

'Mislila sam da ću umrijeti. Oteklini je trebalo više od tjedan dana da se povuče', dodala je. Naime, do ovoga je došlo jer Lauren nije napravila prethodni test na alergiju, kako piše u uputama na ambalaži.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene