Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Medicinska sestra iz Londona izgubila je posao zbog toga jer je 'spavala' sa supruzima najmanje tri pacijentice koje su umrle od raka.


Šefovi bolnice Kraljica Elizabetha otpustili su 39-godišnju Saru Dale zbog navodne romance s tugujućim supruzima. Njezinu sklonost prema obudovjelim muškarcima primijetile su i njezine kolegice, nakon što se uhvaćena kako se nježno privija uz 50-godišnjeg muškarca, čija je dugogodišnja partnerica umrla prošle godine.

Vezani članci Vatrogasna postrojba Zagreb objavila snimku VIDEO Nakon tragedije u Novom Marofu vatrogasci objavili snimku koja prikazuje zašto ne treba paliti vatru kraj medicinskog kisika Borna Ćorić (Foto: Instagram) Sestra Borne Ćorića u kožnim tajicama ukrala svu pažnju na proslavi njegova rođendana u Londonu

'Sara Dale was bila je vrlo popularna među bolničkim osobljem, ali i među pacijentima. Kad su se pojavile ove optužbe, ljudi su bili iskreno šokirani', rekla je jedna njena kolegica. 'Neko vrijeme već ne dolazi na posao, ali su nam rekli samo da je otpuštena prije nekoliko tjedana', dodala je.

No, Sara je za britanske medije izjavila da 'nikada nije bila u vezi ni sa jednom partnerom bilo kojeg pacijenta'.