Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sam nazvao policiju

'Dobar dan, raskomadao sam čovjeka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran slučaj ubojstva dogodio se u Njemačkoj, u kojem je Mario Z. dva sata prije svojeg 28 rođendana nazvao policiju i priznao brutalno ubojstvo. 'Dobar dan. Ubio sam čovjeka i raskomadao ga', rekao je tiho dežurnom policajcu putem telefona.

Tri dana prije upućenog poziva, Mario je upoznao mladića u zoološkom vrtu i pozvao ga na piće sebi u stan, u gradu Schönebergu. Dan kasnije probudio se pored raskomadanog mladića, ubijenog sjekirom i odlučio se pobrinuti da njegovo tijelo nikad ne bude pronađeno. Uzeo je pilu i raskomadao leš, a dijelove tijela potrpao u plave PVC vreće za smeće i svezao ih i odnio na robnu stanicu u Wilmersdorfu, oko kilometar i pol od kuće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brutalan zločin Ubio i raskomadao oca, a dijelove tijela koristio kao stalak za televizor Slika nije dostupna Letjela 30-ak metara VIDEO Slučajnu prolaznicu pogodila METAR DUGA PILA

Kako je sam kasnije rekao policiji, zadržao je glavu ubijenog mladića, čije identitet policiji nije poznat, ali nije znao objasniti zašto je to učinio. Jednostavno ju je strpao u frižider, gdje ju je kasnije policija i pronašla. 'Detalji oko ubojstva kao i uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom', kazao je glasnogovornik lokalne policije za Bild. Mario Z. je uhićen i protiv njega je podignuta kaznena prijava za ubojstvo.

Taj student lingvistike već je prije bio osuđivan zbog oružane pljačke, a iz zatvora je na uvjetnu slobodu pušten prošlog kolovoza. Njegovi susjedi kažu da je bio miran i da su ga rijetko viđali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene