Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Niti jedna od privedenih osoba ne može se dovesti u vezu s ubojstvom Meksikanke u Splitu.


Pokazala je to DNK analiza, a potvrdio je za RTS direktor policije Srbije Milorad Veljović. Dodao je da se nastavlja suradnja i razmjena informacija s hrvatskom policijom.

Vezani članci Filip Zavadlav osuđen na 40 godina zatvora Zavadlav dobio 40 godina zatvora, proglašen krivim za krvavi pohod: "Ovo je jedan od najbrutalnijih događaja u Hrvatskoj" Očevid u obiteljskoj kući u Ruščici - 3 Sin ubio oca: Policija u obiteljskoj kući pronašla mrtvog muškarca, ubojica ubrzo uhićen

>> Očekuje se objava identiteta vlasnika dresa, nitko još nije uhićen

Policija je jučer privela više osoba za koja se sumnjalo da imaju veze s meksičke turistkinje koja je krajem kolovoza ubijena na Marjanu.

'Kada su došle kolege iz Hrvatske obavljene su dodatne DNK analize, a nekoliko osoba bilo je podvrgnuto poligrafskom ispitivanju. Tako smo utvrdili da nijedna osoba, za koja smo sumnjali da bi mogli imati veze sa zločinom u Splitu, nija kriva. Ubojica definitvno nije s teritorija Srbije', rekao je direktor policije za Telegraf.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije kažu i dalje stoji na raspolaganju hrvatskim kolegama za svaki vid pomoći neophodne u rasvetljavanju ovog slučaja.