Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DNK analiza pokazala

Privedeni nemaju veze s ubojstvom Meksikanke: 'Ubojica nije iz Srbije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niti jedna od privedenih osoba ne može se dovesti u vezu s ubojstvom Meksikanke u Splitu.

Pokazala je to DNK analiza, a potvrdio je za RTS direktor policije Srbije Milorad Veljović. Dodao je da se nastavlja suradnja i razmjena informacija s hrvatskom policijom.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

>> Očekuje se objava identiteta vlasnika dresa, nitko još nije uhićen

Policija je jučer privela više osoba za koja se sumnjalo da imaju veze s meksičke turistkinje koja je krajem kolovoza ubijena na Marjanu.

'Kada su došle kolege iz Hrvatske obavljene su dodatne DNK analize, a nekoliko osoba bilo je podvrgnuto poligrafskom ispitivanju. Tako smo utvrdili da nijedna osoba, za koja smo sumnjali da bi mogli imati veze sa zločinom u Splitu, nija kriva. Ubojica definitvno nije s teritorija Srbije', rekao je direktor policije za Telegraf.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije kažu i dalje stoji na raspolaganju hrvatskim kolegama za svaki vid pomoći neophodne u rasvetljavanju ovog slučaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene