Obavijesti Video Pretražite Navigacija
horor u susjedstvu

Djevojkama ubacili drogu u piće u poznatom klubu? "Padale su, povraćale... Jedan ju je lik odmah počeo ljubiti"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nekoliko djevojaka navodno je drogirano u popularnom klubu, no vlasnik kluba sve negira.

Društvenim mrežama širi se objava djevojke koja tvrdi da su njezine poznanice drogirane u poznatom noćnom klubu u Beogradu.

"Nadam se da ćete vidjeti poruku i možda mi pomoći. Radi se o klubu Ben Akiba, gdje su dosad tri djevojke drogirane, koliko ja znam. Dvije su imale sreću da im se pojavi treća i odvede ih kući dok su one padale, povraćale. Kada je jedna od njih pala u klubu, prišao joj je lik i odmah je počeo ljubiti. Moja prijateljica ima neobjašnjive ogromne modrice svuda po nogama i ne sjeća se apsolutno ničega te večeri. Djevojke nisu popile mnogo jer iskreno nisu ni stigle, sve se dogodilo jako brzo, nakon dva pića. Nadam se da se bar nekako čuje za ovo, da djevojke znaju i da se čuvaju tog mjesta", piše u ovoj objavi na društvenim mrežama neformalnog feminističkog kolektiva "Ženska solidarnost". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TKO DROGU DILA, NISKO PADA Šef klinike za odvikavanje uhvaćen s heroinom u gaćama: Bivši rukometaš napravio šou na aerodromu, reagirali i specijalci

Kako piše Nova.rs, oglasio se i Zoran Trifunović, odgovorna osoba iz prozvanog kluba iz kojeg sve optužbe negiraju. Tvrde da se striktno brinu o svakom gostu te da se uvijek reagiralo pravovremeno i na adekvatan način u spornim situacijama.  

"Aktivno pokušavamo doći do autorice poruke koja je objavljena kako bismo otklonili mogućnosti svake manipulacije i, ako je potrebno, pružili svu moguću pomoć i suradnju organima reda u sankcioniranju odvratnih anomalija u ponašanju siledžija za koje je pretpostavljeno da su nekada bili i nekoga povrijedili, a da to nitko od nas i ostalih gostiju nije primijetio ili nije shodno tome reagirao", poručio je Trifunović.  

Redakcija portala Nova.rs kontaktirala je i Ministarstvo unutarnjih poslova, a oni su im rekli da provjeravaju spomenute informacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene