Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TKO DROGU DILA, NISKO PADA

Šef klinike za odvikavanje uhvaćen s heroinom u gaćama: Bivši rukometaš napravio šou na aerodromu, reagirali i specijalci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla uhićen je direktor privatne klinike koja se bavi liječenjem ovisnosti o drogama nakon što je otkriveno da je u donjem rublju skrivao vrećicu s heroinom.

Miloš Medenica, sad već bivši direktor privatne klinike MedTim, koja se bavi liječenjem bolesti ovisnosti, depresije i anksioznosti, i bivši rukometaš Crvene zvezde, prošli je tjedan uhićen na beogradskom aerodromu Nikola Tesla jer je u donjem rublju skrivao vrećicu s osam grama heroina.

Bivši rukometaš uhićen je dok je čekao let za inozemstvo, a osim za posjedovanje droge, odgovarat će i za napad na policiju jer je tijekom uhićenja pružao otpor, javlja Blic.rs.

Nervozno je cupkao nogom

Dok je Medenica čekao u redu za prijavu za let, nervozno je cupkao nogom, često izlazio iz reda i vraćao se. Prisutnim policajcima njegovo je ponašanje bilo čudno, stoga su ga zamolili da im da dokumente na uvid, nakon čega je on počeo vikati.

Pročitajte i ovo Kokain, ilustracija brzo je uhićen Pao s četiri kilograma heroina: Pokušao ga sakriti na posebnom mjestu u automobilu, ali policajci ga nadmudrili

Službenici su ga zatim zamolili da s njima pođe u službene prostorije, na što je ovaj u panici izvadio mobitel pokušavajući nekoga nazvati. Policija mu je pokušala oduzeti mobitel, ali Medenica ih je počeo gurati, a savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja osigurava aerodrom.

Pročitajte i ovo Zapljena droge - 1 Zapljena u Puli FOTO Dobar ulov policije: Gospodin starije dobi skrivao gotovo 3,5 kilograma heroina

Slogan klinike MedTim, kojom je predsjedao Medenica, znakovito kaže: "Mjesto gdje novi život počinje. Ako mislite da nema nade, varate se."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene