Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabilježen i smrtni slučaj

Suludi izazov među mladima: Djevojčice završile u bolnici nakon što su pojele najljući čips na svijetu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djevojčice iz Njemačke završile su u bolnici nakon hot chip challenge izazova.

Dvije tinejdžerke iz Njemačke nakon testa hrabrosti s pikantnim čipsom završile su u bolnici.

Pročitajte i ovo Čišćenje otpada za migrantima - 5 Više od 120 vreća smeća Za sobom ostavljaju odbačenu odjeću, obuću, higijenske potrepštine: "Jedva smo naučili naše ljude da ne bacaju otpad u prirodu, a sad smo dobili migrante"

Djevojke iz Garmisch-Partenkirchena prevezene su u bolnicu nakon što su sudjelovale u internetskom izazovu, takozvanom hot chip challengeu u kojem sudionici pojedu jedan komad izrazito ljutog čipsa. Kako navodi proizvođač, to je najljući čips na svijetu.

Djevojčice od 13 i 14 godina u petak su čips su kupile na automatu i odlučile napraviti izazov. Ubrzo nakon što su pojele čips javili su se akutni problemi s disanjem te su odvedene u bolnicu, gdje su i zadržane, piše SPIEGEL panorama.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Stigla reakcija Oglasilo se izraelsko veleposlanstvo: "Nečuvena izjava hrvatskog predsjednika"

Nedavno je zbog istog izazova preminuo 14-godišnjak u SAD-u nakon čega je proizvođač zatražio od trgovaca diljem SAD-a da prestanu prodavati njihov proizvod.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene