Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska tragedija

Dječak se na 1. rođendan ugušio u kanti soka od šipka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednogodišnji dječak iz BiH, ugušio se u soku od šipka, tijekom proslave za njegov rođendan.

Prava obiteljska tragedija dogodila se u petak oko 19.45 sati u obiteljskoj kući u Trebižatu pored Čapljine, u kojoj se spomenuti dječak ugušio u kanti soka od šipka. Dok su njegovi roditelji s uzvanicima slavili rođendan na katu kuće, mališan se igrao u prizemlju bez nadzora.

Pročitajte i ovo Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu Jahorina ni Bosna nije što je bila Cijene na skijalištima u susjednoj zemlji odletjele u nebo! "Sad je trenutak da hitno reagiramo"

'Dijete je nekako dospjelo do te posude gdje je bio sok, a nesretni roditelji su ga zatekli mrtvog. Beba je bila sva pomodrila i imala je ostatke šipka u ustima. Otac ga je odmah prevezao u Dom zdravlja Čapljina, ali je tada bili već kasno. Doktorica je mogla samo konstatirati smrt', rekla je za Dnevni Avaz dežurna kantonalna tužiteljica Gordana Knezović. Tužiteljica je dodala kako roditelji nisu dozvolili obdukciju nad tijelom mrtvog sina te da će se čitav slučaj vjerojatno tretirati kao nesreća.

Shrvani roditelji rekli su medijima kako je njihov pokojni sin zapravo rođendan trebao slaviti 1. studenog, no kako su ga odgodili zbog blagdana za narednih sedam dana.Dječak je pokopan na mjesnom groblju u Trebižatu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene