Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u Srbiji

Dječak pao u bunar dubok 18 metara i preživio

Bunar (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
Bunar (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
Pad u bunar dubok 18 metara preživio je 11-godišnji dječak u Srbiji.

U utorak navečer 11-godišnji dječak preživio je pad u 18 metara dubok bunar u naselju Potkovica, odakle su ga spasili vatrogasci i mještani. On je bio u gostima kod obiteljskih prijatelja kada se bezazlena igra oko napuštenog bunara nedaleko od naselja koji se po riječima mještana ne koristi još od osamdesetih godina, pretvorila u horor.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Slika nije dostupna drugi slučaj u kratkom periodu FOTO/VIDEO Završena akcija spašavanja: Dječak (6) preminuo nakon što su ga izvukli iz bunara

Bunar je bio zaštićen limenom pločom i daskama, koje su popustile pod dječjim nogama pa se on strmoglavio u bunar dubok 18 metara. U bunaru nema vode pa je neobjašnjivo kako je dječak preživio, piše Blic.

Vatrogasci su se spustili u bunar iz kojeg su izvukli dječaka. ''Čuli su da dijete daje znakove života pa su odmah krenuli u spašavanje. Pravo je čudo da je preživio pad s tolike visine i da se kamenje nije urušilo, jer je bunar zidan kamenom. Dijete su tješili cijelo vrijeme i pričali mu da će biti sve u redu dok ga nisu izvukli na sigurno'', kaže jedan od očevidaca.

Dječak je prebačen u bolnicu gdje je konstatirano da je zadobio prijelom ključne kosti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene