Bunar (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
Bunar (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)

Pad u bunar dubok 18 metara preživio je 11-godišnji dječak u Srbiji.


U utorak navečer 11-godišnji dječak preživio je pad u 18 metara dubok bunar u naselju Potkovica, odakle su ga spasili vatrogasci i mještani. On je bio u gostima kod obiteljskih prijatelja kada se bezazlena igra oko napuštenog bunara nedaleko od naselja koji se po riječima mještana ne koristi još od osamdesetih godina, pretvorila u horor.

Vezani članci Poskok (Foto: Jurica Galoić/Pixsell) Dječaka u Srbiji (14) poskok ugrizao za lice: "Naotekao mu je lijevi obraz, primio je protuotrov" Bazen, ilustracija Utapanje dječaka u bazenu snimile nadzorne kamere, otac traži pravdu: "Tko je gluhonijemu osobu zaposlio kao čuvara bazena?"

Bunar je bio zaštićen limenom pločom i daskama, koje su popustile pod dječjim nogama pa se on strmoglavio u bunar dubok 18 metara. U bunaru nema vode pa je neobjašnjivo kako je dječak preživio, piše Blic.

Vatrogasci su se spustili u bunar iz kojeg su izvukli dječaka. ''Čuli su da dijete daje znakove života pa su odmah krenuli u spašavanje. Pravo je čudo da je preživio pad s tolike visine i da se kamenje nije urušilo, jer je bunar zidan kamenom. Dijete su tješili cijelo vrijeme i pričali mu da će biti sve u redu dok ga nisu izvukli na sigurno'', kaže jedan od očevidaca.

Dječak je prebačen u bolnicu gdje je konstatirano da je zadobio prijelom ključne kosti.