Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena u školi

Deportirana jer je radila bez suprugove dozvole!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska majka deportirana je iz Dubaija te prisiljena tamo ostaviti svoju šestogodišnju kći, a sve zato što je radila bez suprugovog dozvoljenja.

Tess Lorrigan uhićena je na radnom mjestu, točnije u razredu srednje škole gdje je radila kao profesorica, piše Daily Mail. Iz škole, prebačena je ravno u zatvor gdje je ostala dva dana.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

Predavala je film i medije kako bi što lakše uzdržavala usvojenu kći Olianne koja je prvo s njom ostala nakon razvoda od supruga Michalea Lorrigana, s kojim je u braku bila osam godina.

>> Tužila supruga za 12 milijuna dolara, jer nije ispunjavao svoje dužnosti u krevetu

U Dubaiju je prekršaj ako žena radi bez dozvole supruga. Tess tvrdi da je njezin suprug prvo uložio žalbu zbog njezinog posla. Oglušila se, nakon čega je provela šest mjeseci boreći se da dobije skrbništvo nad šestogodišnjom Olianne. No, tada ju je suprug pomoću zakona zemlje u kojoj žive prošli mjesec deportirao u Veliku Britaniju.

U Nepalu usvojili djevojčicu

'Osjećam se izgubljeno. Olianne voli Božić i svake smo godine do sada putovale mojim roditeljima u Veliku Britaniju, ili bi oni došli kod nas. Ove godine imat će vrlo usamljen Božić ', ispričala je Tess koja trenutno živi u New Forestu.

Dodala je kako je očajna što ne zna koliko će proći vremena da ponovno zagrli svoju kći. 'Uopće ne znam što mi je sada najpametnije učiniti', dodala je. Prije 15 godina odselila se u Dubai, nakon što se udala za sada 59-godišnjeg Michaela Lorringana, direktora u jednoj tvrtki.

Nisu mogli imati djecu pa su 2008. godine otputovali uz Nepal gdje su usvojili djevojčicu Olianne. Samo godinu dana nakon, njihov se brak raspao. Tess je brakorazvodu parnicu započela na britanskom sudu, a postupak još uvijek nije završio.

Pronašla je posao učiteljice u školi pola sata udaljenoj od Dubaija te itekako ostala zapanjena kada ju je policija uhitila pod izgovorom da njezin, još uvijek zakoniti suprug, ne daje dopuštenje da radi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene